pcela.mk
Ноември 25, 2015, 07:14:24 *
Добредојдовте Гостин. Ве молам пријавете се или зачленете се.

Пријавете се со корисничко име, лозинка и должина на сесија.
Новости:
 
   Почетна   Помош Пребарај Членови Пријавување Зачленување  
Нема нови пораки Маркетинг
1 Пораки
1 Теми
Последна порака од Valon Mustafi
во SCNet® - Македонија
пратена Мај 16, 2011, 06:08:06
Нема нови пораки Форум
Соопштенија и известувања во врска со Форумот; барања, критики, предлози, совети...
258 Пораки
9 Теми
Последна порака од Ристо Камчески
во Одг: Поставување фотогра...
пратена Април 17, 2015, 10:06:10
Нема нови пораки Правилник на Форумот!
Се молат сите членови да го прочитат Правилникот на Форумот и се обврзуваат да го почитуваат и да се однесуваат според истиот!
1 Пораки
1 Теми
Последна порака од Valon Mustafi
во ПРАВИЛНИК
пратена Септември 20, 2011, 11:38:35
Нема нови пораки Правилници, закони...
419 Пораки
10 Теми
Последна порака од Дејан Серафимовски
во Одг: Протест на пчеларит...
пратена Декември 14, 2014, 06:51:10
Нема нови пораки Субвенции
1661 Пораки
9 Теми
Последна порака од Никола Симитчиев
во Одг: субвенции за 2015г
пратена Мај 10, 2015, 04:55:36
Нема нови пораки Пчеларски здруженија
Пчеларски здруженија (друштва) во Р.Македонија.
773 Пораки
10 Теми
Последна порака од Ристо Камчески
во Одг: Пчеларски здружениј...
пратена Април 02, 2015, 08:00:07
Нема нови пораки Настани и организирање
Организирање: саеми, фестивали, средби, изложби, состаноци, предавања...
1892 Пораки
13 Теми
Последна порака од Драги Павлов
во Одг: Собранија, предавањ...
пратена Октомври 09, 2015, 05:27:49
Подфоруми: Форумски средби
Нема нови пораки Медоносна пчела (Apis mellifica)
Членови на пчелното семејство; биологија, раси, карактеристики на медоносните пчели.
2029 Пораки
47 Теми
Последна порака од Марјан Петровски
во Одг: Формирање стартер -...
пратена Октомври 03, 2014, 02:45:01
Подфоруми: Пчела работничка, Матица, Трут
Нема нови пораки Пчелни производи
1527 Пораки
41 Теми
Последна порака од Никола Јаворац
во Одг: Откуп на прополис
пратена Септември 30, 2015, 10:15:24
Подфоруми: Mед, Восок, Млеч, Прополис, Полен, Пчелин отров, Трутовски ларви
Нема нови пораки Пчеларење - практично пчеларење
Пчеларење: методи, техники, прихрана и т.н.
7372 Пораки
84 Теми
Последна порака од Марјан Арсов
во Одг: Есенска погача,да и...
пратена Ноември 23, 2015, 08:38:41
Подфоруми: Пчеларски календар, Размножување на пчелните семејства, Прихранување на пчелите, Селидбено пчеларење
Нема нови пораки Пчеларници
Видови на пчеларници; како треба да изгледа еден пчеларник и место за претставување на нашите пчеларници.
4770 Пораки
62 Теми
Последна порака од Благоја Конески
во Одг: Пчеларникот на Благ...
пратена Септември 05, 2015, 08:51:00
Подфоруми: Наши пчеларници
Нема нови пораки Кошници (сандаци)
Типови и стандарди на кошници, елементи, модификации и технологија на пчеларење.
3102 Пораки
74 Теми
Последна порака од Ѓорѓиевски Далибор
во Одг: Пчеларење со Фарар ...
пратена Јуни 28, 2015, 12:15:00
Подфоруми: Langstroth-Root (LR), Dadant-Blatt (DB), Farrar (FA), Десеторамни квадратни кошници, Осморамни и деветторамни кошници, Останати типови, Заедничко за сите кошници.
Нема нови пораки Опрема, алати, материјали...
Дополнителна пчеларска опрема, алати, материјали за изработка на опрема...
2432 Пораки
42 Теми
Последна порака од Babović Radomir Miša
во Одг: parni topionik sa s...
пратена Ноември 04, 2015, 09:49:24
Нема нови пораки Болести на адултни пчели
Болести на возрасни пчели.
2049 Пораки
26 Теми
Последна порака од Ристо Камчески
во Одг: Оксална киселина (O...
пратена Декември 14, 2014, 05:19:45
Подфоруми: Вароатоза, Ноземоза, Акароза, Парализа
Нема нови пораки Болести на леглото
233 Пораки
8 Теми
Последна порака од Никола Симитчиев
во Одг: Контрола на Америка...
пратена Август 23, 2014, 10:28:03
Подфоруми: Варовно легло, Камено легло, Американска гнилеж, Европска гнилеж
Нема нови пораки Останати болести и лекарства
Останати болести, лекарства и препарати.
383 Пораки
10 Теми
Последна порака од Благоја Конески
во Одг: Органик З.П
пратена Октомври 13, 2014, 03:46:16
Нема нови пораки Други непријатели
Штетници, натрапници; труење: пестициди, отрови...заштита, сузбивање.
990 Пораки
38 Теми
Последна порака од Ѓорѓиевски Далибор
во Одг: Оса (Vespa vulgaris...
пратена Вчера во 05:17:10
Подфоруми: Труење на пчелите
Нема нови пораки Останати теми во пчеларството
Се што ве интересира а не можете да го најдете во другите теми.
1772 Пораки
45 Теми
Последна порака од Дејан Серафимовски
во Одг: Теренски возила и н...
пратена Јануари 07, 2015, 11:59:24
Подфоруми: Галерија, Хуманитарноста на пчеларите
Нема нови пораки Медоносни растенија и пчелни паши
Медоносна флора и пчелни паши во нашата земја.
1697 Пораки
79 Теми
Последна порака од Марјан Петровски
во Одг: МАСЛОДАЈНА РЕПКА (B...
пратена Април 22, 2015, 09:23:17
Нема нови пораки Литература
Книги, списанија, филмови и друга литература поврзана со пчелите и пчеларството.
689 Пораки
19 Теми
Последна порака од Ѓорѓиевски Далибор
во Одг: Пчеларски книги
пратена Јуни 24, 2015, 11:12:39
Подфоруми: Книги, Списанија, Филмови
Нема нови пораки Eкологија, временска состојба и клима
Екологија и животна средина; клима, климатски промени и временска состојба.
3101 Пораки
11 Теми
Последна порака од Славчо Атанасовски
во Одг: Времето денеска
пратена Март 11, 2015, 09:00:23
Нема нови пораки Берза и огласи
Купо-продажба, огласи, размена и понуди за опрема и производи.
133 Пораки
18 Теми
Последна порака од Никола Симитчиев
во Одг: Продавам презимени ...
пратена Мај 21, 2015, 07:44:04
Подфоруми: Се продава, Се купува

* pcela.mk - Инфо центар
Последни пораки
Последни пораки
Одг: Оса (Vespa vulgaris) од Ѓорѓиевски Далибор (Други непријатели ) Вчера во 05:17:10
Одг: Есенска погача,да или не? од Марјан Арсов (Прихранување на пчелите) Ноември 23, 2015, 08:38:41
Статистики на форумот
Статистики на форумот 43180 Пораки во 811 Теми од 227 Члена. Последен член: blagojd
Последна порака: "Одг: Оса (Vespa vulgaris..." ( Вчера во 05:17:10 )
Погледајте ги 10-те најнови пораки на форумот.
Присутни корисници
Присутни корисници 7 Гости, 0 Членови

Најмногу присутен денес: 16. Најмногу присутен било кога: 400 (Декември 10, 2010, 06:10:48 )
: 4
Пријавување (Дали сте ја заборавиле лозинката?)
Пријавување
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!