skip navigation

Најквалитетни пчеларски производи

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been.

Order now

Квалитетниот мед секогаш на барање

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

Contact with us

Како да започнете со пчеларство

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

Contact with us

Се за пчелите - Пчеларство во Македонија

Queen Bee

Матица

Матицата ја викаме и кралица, и како и секоја кралица мора да се избори за својот статус во кошницата. Зборот матица исто така означува - матица мајка во пчелна ...

Продолжува
Drone Bee

Трут

Трутовите се мажјаци во пчелното семејство. Нив ги има во пчелното семејство од почетокот на пролетта до есен додека не престане пашата. Штом ...

Продолжува
Worker Bee

Пчела работничка

Во пчелното друштво најбројни се пчелите работнички. Нивниот број се движи од 10 до 80 илјади зависно од јачината на друштвото, пчелите работнички имаат ...

Продолжува